Přejít k hlavnímu obsahu

Kunratický les 2014

Pátý ročník Nordic Walking Tour 2014 byl právě zahájen. Před velikonočním hodováním se Kunratickým lesem prošly desítky příznivců Nordic Walkingu.

V sobotu 19. dubna se v Kunratickém lese sešli příznivci zdravého životního stylu a především severské chůze (Nordic Walking). Jednalo se o tradiční zahájení již pátého ročníku celorepublikového projektu Nordic Walking Tour 2014. Za slunečného počasí vyrazily na různě dlouhé a náročné trati desítky účastníků, kteří ještě před tím absolvovali instruktáž a rozcvičku pod vedením certifikované instruktorky Jitky Hadové. V prostoru startu a cíle u restaurace Na tý louce zelený mohli účastníci ochutnat novinky z oblasti zdravé výživy od Earth Power, jednoho z partnerů celého projektu. Po návratu z tratí následovalo individuální občerstvení a tradiční bohatá tombola. Málokomu z účastníků se chtělo domů, všichni využívali slunného počasí k posezení v zahradní restauraci, hodnotili velmi úspěšnou akci a shodlise na tom, že si akci moc užili a těší se na některé z dalších zastavení.

Na každém zastavení, které je spíše sportovně-společenskou akcí, se seznámíte se správnou technikou pod vedením zkušených certifikovaných instruktorů, pobavíte se s přáteli a na závěr můžete vyhrát hodnotné ceny v tombole. Vítán bude každý, kdo se chce naučit Nordic Walking a projít se na čerstvém vzduchu. Příští zastavení bude tuto sobotu 26. dubna v jihočeských ve Slavonicích.

Partneři akce: Pražská plynárenská, a.s., Dare 2b, Gabel, Earth Power, WT Concept s.r.o. a další

x