Přejít k hlavnímu obsahu

Hlásná Třeboň je krásná ...

.. ano Třeboň byla, je a bude vždy krásná :-)

I o minulém víkendu se vydali desítky příznivců nejen nordic walkingu, ale pohybu na čerstvém vzduchu na krásný výšlap žabím rájem Freda Rookse. Tato vycházka byla věnována vzpomínce na našeho kamaráda, úžasného člověka a parťáka se vším všudy, který nás na jaře tohoto roku nečekaně opustil a Třeboňsko tolik miloval... rád fotil vše a hlavě žáby:-) Frede Třeboň vždy bude tvoje! 

Toto již tradiční prázdninové zastavení bylo jedno z nejúspěšnějších co do počtu účastníků a to přesto, že tento ročník byl opět ovlivněn pandemickými opatřeními. 

Velké poděkování těm, kteří přes nelehkou situaci podpořili dobrou a v této době i velice prospěšnou věc: Oborové zdravotní pojišťovně a ČEPS. Největší poděkování patří Michalovi Pechovi a Hance Pechové, kteří připravili opět novou a velice zajímavou trasu z Frahelže do Vlkova. S dokonalou znalostí připravili trasy tak, že si každý přišel na své.

V prostoru startu a cíle byli k dispozici smluvní lékaři Zdravotní pojišťovny OZP, kteří vyšetřovali zrak v tzv. Okobusu.

Po více než jedenácti letech trvání projektu je patrná stoupající tendence zájmu o tento zdraví prospěšný sport všech věkových skupin a to i ze strany mladších ročníků a rodin s dětmi. Toto můžeme konstatovat i po tomto zastavení.

Děkujeme všem partnerům, kteří tento projekt podpořili v posledních ročnících, zejména: ČEPS,a.s., všem sportovním instruktorům a zejména Oborové zdravotní pojišťovně.

Co nás čeká dál? Jsme připraveni reagovat na situaci, po prázdninách, kdy připravujeme celou řadu zajímavých akcí. Sledujete náš web a facebook.

x