Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlašování na podzimní kurzy NW se STOB odstartováno!

Kde si nejlépe dobijete baterky, necháte za sebou pracovní stres a rozhýbete tělo? V tělocvičně? Zapoceném fitku? Nebo v přírodě?

Je to pár dní, co skončil školní rok, a já si živě představuji všechny ty prázdninové plány s vůní moře, písku, luk a strání... Věřím, že patříte k těm, kteří dopřávají svému tělu i mysli dostatečný prostor pro relaxaci a načerpání sil v přírodě.

Na podzim se zase vrátíme ke každodennímu kolotoči práce, dojíždění, péče o děti, studia... A už teď se můžeme rozhodnout, že si čas pro sebe nenecháme vzít, a zařadit ho i do všedních dnů.

Pokud se nejlépe cítíte při venkovních aktivitách, určitě jste se setkali s nordic walking neboli severskou či kondiční chůzí.

Ve spolupráci se STOB jsme pro vás opět nachystali oblíbené skupinové kurzy.

Kurz Nordic Walking se STOB - pravidelné lekce pro začátečníky i pokročilé

Od září 2021 startují osmitýdenní kurzy - pro zcela nepolíbené nordic walking i ty, kteří již umí základy a chtějí se pravidelně hýbat.

  • Pro úplné začátečníky: úterý
  • Pro pokročilé: středy

Novinka: přidáváme i odpolední kurzy od 15:30!

Přihlášení na stránkách STOB.cz. Pro inspiraci: Ohlédnutí za jarním kurzem

---------------

Celodenní Základní kurzy s Nordic sports: Brno, Praha-Nebušice

Úplní nováčci mají několikrát do roka možnost se s touto dynamickou aktivitou důkladně seznámit během celodenních kursů. Vede je Mgr. Miroslav Mira, průkopník nordic walking v ČR a SR. Sám se školil u zakladatelů Nordic Walking ve Finsku, kde získal titul Master Trainer a od roku 2003 pořádá lekce, kurzy a jednodenní i víkendové akce.

Celodenní Základní kurs letos slaví dvanáct let v osvědčeném formátu. Pokud se chcete naučit základy nordic walking skutečně solidně, zamiřte na nejbližší kurs v Brně nebo Praze 6-Nebušicích! Záleží jen na vás, jestli získané znalosti a dovednosti poté využijete pro vlastní potěšení a kondici, nalákáte k této sportovní aktivitě i rodinu či přátele nebo se rozhodnete zamířit na kurs Průvodce či až na instruktorský kurz.

První podzimní kurs se koná 18. září 2021 v Brně. Spolu se můžeme potkat 25. září v Praze-Nebušicích. Další termíny najdete na stránce akcí Nordic sports. Chlapi jsou vítáni!

Na kursy se přihlásíte na webu Nordic sports. Podívejte, jak jsme si užili červnový kurz!

-------------

A kam příště?

Sledujte naše akceFacebook nebo se přihlaste k odběru zpravodaje.

Zdraví a pohodu (nejen) na prázdninových cestách vám přeje

Lenka Křivánková

x